Hallo,

Volwassen en kinderen kunnen baat hebben bij Edu-kinesiologie. Meestal werken de hersenen niet voldoende samen waardoor bepaalde informatie niet goed wordt verwerkt. Ook voeding kan een hierbij een belangrijke rol spelen. Vaak ontstaan door dyslexie ook emotionele problemen. Zoals jezelf dom vinden of dat anderen je dom vinden. Niets is erger als je kind dit meemaakt. Ook pesten zie je vaak wat een behoorlijke impact heeft op het kind.

Door gebruik te maken van Edu-kinesiologie kunnen kinderen zich beter concentreren, beter lezen, schrijven en rekenen. Ook als ouder is het moeilijk om je kind te begrijpen. Je hebt alles al zo vaak uitgelegd of schrijfoefeningen gedaan en steeds weer maakt het kind dezelfde fout wat lijd tot frustratie van zowel het kind als de ouder.

Toch zou ik willen zeggen, het is geen onwil van het kind maar onmacht. Kinderen die de kruipfase hebben overgeslagen als baby krijgen vaak problemen als ze ouder worden en er taken van ze worden verwacht. Ook bij de geboorte kunnen de hersenen een storing hebben opgelopen waardoor de samenwerking tussen beiden hersenhelften niet goed verloopt.

Iemand met dyslexie is zeker niet dom. Men weet precies wat men wil, het komt er alleen op een andere manier uit. Kinderen leren meestal 3x zo hard en dan is het zo'n frustratie als je de volgende dag alles weer vergeten bent.

Op internet is een heleboel te vinden over Edu-kinesiologie, mocht u meer informatie wensen….mag u mij altijd een mail sturen.

Trudy