Summerschool

Tijdens de trainingen blijken er relatief veel kinderen van deelnemers een reële of gevoelsmatige leerachterstand te hebben. Dit is voor de betrokken mensen vaak een zware en emotionele situatie die veel energie opslurpt: “je wilt toch immers het beste voor je kind!”

Uit ervaring en inzicht in de manier van informatieverwerking en leren in het algemeen, zien wij mogelijkheden om kinderen te helpen zich te kunnen ontwikkelen. Vaak blijkt dat een heleboel klachten zijn ontstaan door een niet helemaal juiste overdracht van visueel en/of auditief signaal. Voor deze expertise hebben wij zeer goede ervaring met Albert van Gemert (NB www.vangemerttherapie.nl). Hij leidt een polikliniek Van Gemert Therapie. Deze kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van migraine, aangezichtspijn, clusterhoofdpijn, whiplash, leer- en leesproblemen en dyslexie.

Zijn aanpak en testen halen afwijkingen naar boven en hij heeft daar dan ook een afdoende therapie voor.

Het is natuurlijk logisch dat als het beeld dat wij in onze hersens krijgen, gestoord binnenkomt dat dit direct gevolgen heeft voor de verwerking van dit beeld. Albert van Gemert weet het probleem dan ook bij de wortels aan te pakken, waardoor een totaal andere situatie voor het kind/volwassene gaat ontstaan. De persoon komt veelal weer in een krachtige en vermogende positie en kan dan vaak weer zijn/haar informatiestroom intensiveren en reorganiseren. Met deze huidige ‘leermethode’ redden de mensen het dan niet. Vandaar dat een samenwerking op dit gebied voor de hand ligt.

Interesse:

Wie wil meedoen met een piloottraining in de vorm van een Summerschool?

We hebben hier waarschijnlijk twee dagen voor nodig. In de zomer en/of de herfstvakantie.

Stuur een e-mail met:

· Wilt u of uw kind meedoen met de pilottraining?

· Leeftijd.

· Korte beschrijving van de huidige situatie.

· Is er sprake van dyslexie?

· Welke stappen heeft u al ondernomen?

· School/opleiding.

· Aantal personen.

· Interesse voor de aanpak van Albert van Gemert?

BREIN TRAININGEN

INFO@BREINTRAININGEN

TEL: 076-5219068