Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

dyslexie, daar kan je meer leren leven

  • margreet

    hoi

    ik ben margreet, en ben nu 12 en ik weet al 4 jaar zekker dat ik dyslexie heb. soms is het wel rot maar je kan er nog genog mee ik heb blind leeren typpen. op het exzamen had ik een 4 en een 7 een 4 voor snelhuid en een 7 voor brieftypen dus het kan wel hoor. en je kan je zelf ook nog op krikken door veel in boeken te lezen en te schrijf. ik ben zelf ook nog een boek aan het schrijven ja soms licht het wel stil maar dan ga ik weer aan de slag. ik heb nu mijn dyslexie verkaaring binnnen dus ik mag op de hoge school daar heb ik dan mooi profijd van. met de sito hebben ze voor mij ook een persaal boekje aangevraag met grote leter. en toen kon ik gewoon met de klas opwerken wat soms niet lukt. dus je leert er wel mee leven.

    groetjes,

    margreet

    http://www.margreetve.f2s.com mijn site

    http://communities.msn.nl/dyslexie mijn commities over dyslexie

  • Daniëlle Kraft

    Hoi Margreet,

    Ik las je mooie verhaaltje op het prikbord. Ik ben journalist en ben op dit moment bezig met een artikeltje over dyslexie. Mag ik jouw verhaaltje eventueel gebruiken (met alleen je voornaam erbij). Het is voor het tijdschrift Thuiszorg Plus.

    Groeten,

    Daniëlle