Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Site probleem

  • Lorus

    Hallo. Ik heb ook last van dyslexie. Dat is is opzich al lasteg genoeg. Maar 1 van me hobby's is site ontwerpen. En ik heb er echt last van. Taal is nooit mijn sterkste punt maa ik word er wel gek van wat bezoekers in mijn gasteboeken zetten.

    http://go.to/music_xm

    http://www.madurodam.net

    http://come.to/apache.com

    http://zwich.to/jc.com

  • margreet

    je moet gewoon denken nou en kan ik er wat aan doen. ik heb er zelf ook een maar daar zijn de fouten uit gehaald door mijn moeder zo dat ik de groter fouten er uit kan hallenLorus schreef:

  • sylvia overmars

    Mijn zoon van 8 jaar heet dyslexie, op school is hij in groep 3 blijven zitten,

    krijgt veel aandacht van de leerkrachten, het lezen gaat heel voorzichtig vooruit

    kan moeilijke woorden soms beter lezen dan makkelijke. Begrijpend lezen gaat goed, werkjes die hij alleen moet maken, dus ook voor zichzelf moet lezen, gaan ook goed. Hardoplezen gaat minder, soms redelijk, soms echt slecht.

    Is dit bekend bij jullie????

    Sylvia moeder van Dion.

  • Sarah

    Ja, Mijn broetje mijn broer en ik hebben dyslexie dit is bij mij broetje het ergstu hij is ook blijven zitten in groep 3 want toen hij naar groep 4 ging kon hij nog net lezen.

    hij zit nu in groep 6 en het gaat redelijk met hem.

    mijn broetje kan ook neit hart op lezen dat is voor hem erg lastig maar als hij goed traynd lukt het hem hij zal waarschijnlijk nog naar het vmbo moeten maar verder gaat het erg goet met hem. Dit komt vaker voor bij mensen met dylsextie je kan er niks aan doen er sites waar je meer over dislextie te weten kan komen maar een test maken is beter.

    sarah

  • gijs holders

    ben jij ook dislextische soms

    Mijn zoon van 8 jaar heet dyslexie