Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Ook met dysl. kan je dingen goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Steven Geldof

    Hoi,

    ik ben steven en heb dus dyslexie en wil jullie vertellen dat als je het acepteerd dat je gewoon een super leven kan hebben ik ben zelf films gaan maken en dan kom je het best wel tegen maar het is te over winnen.

    op mijn site kan je de film Pure Haat gratis downloaden. Het is een film die een beetje op Scream lijkt en 31 minuten duurt. Hij is te zien in drie kwaliteiten en ook zijn er foto's van de productie.

    De film is hier te vinden:

    http://home.hetnet.nl/%7Estevengeldof/Trailers.htm

    waar de film over gaat is hier te vinden:

    http://home.hetnet.nl/%7Estevengeldof/Pure%20Haat.htm

    groetjes steven Geldof

  • gamze

    hallo ik ben gamze en woon in deventer ik hou mijn spreekbeurt over dislexie en ben er veel over te weten gekomen daarom wou ik jullie er veel over laten weten dus lees goed: ieder mens kan iets goeds doen ieder mens is goed in een vak ik ben goed in wiskunde/rekenen maar een dyslectische kind heeft moeite met spellen en schrijfen van woodjes meestal licht het aan de erfelijkheid dus bijv je oma of opa heeft dyslexie het kan natuurlijk zijn dan dat je vader/moeder het ook krijgt maar juist ook weer niet je moeder kan het dragen dus jij kunt het dan krijgen als je oma of opa het heeft het is een lastige onderwerp als je er meer over wilt weten mail me dan naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

    eroglugamze@hotmail.com je kunt alles over vragen want ik heb er heel veel informatie over ik heb zelfs een band waar je kinderen kunt zien wat ze in de les doen maar als jij die band wilt hebben (gratis) dan moet jij mij natuurlijk mailen ik wacht op joun email???????????

    Steven Geldof schreef:

    >

    > Hoi,

    > ik ben steven en heb dus dyslexie en wil jullie vertellen dat

    > als je het acepteerd dat je gewoon een super leven kan hebben

    > ik ben zelf films gaan maken en dan kom je het best wel tegen

    > maar het is te over winnen.

    > op mijn site kan je de film Pure Haat gratis downloaden. Het is

    > een film die een beetje op Scream lijkt en 31 minuten duurt.

    > Hij is te zien in drie kwaliteiten en ook zijn er foto's van de

    > productie.

    > De film is hier te vinden:

    >

    > http://home.hetnet.nl/%7Estevengeldof/Trailers.htm

    >

    > waar de film over gaat is hier te vinden:

    >

    > http://home.hetnet.nl/%7Estevengeldof/Pure%20Haat.htm

    >

    > groetjes steven Geldof

  • Alet Dohle

    hai

    ik wou ff kwijt dat veel van deze verhaaltjes vet negatief is. ik heb zelf ook dyslexie en word er goed mee geholpen. En ik zit op het gymnasium, dat kan best, met wat extra tijd en een woordenlijst kom je al heel wat vedder. ook veel leeraren helpen je met dingen, door je met pw en so meer tijd te geven en bepaalde fouten voor de helft te rekenen. maar sommige vergeten het en moet ik het zeggen en dan kijken ze je met een kop aan alsof je een idioot bent, dat is opzich wel vervelend.

    maar over die erfelijkheid. mijn vader heeft het ook en een paar anderen in zijn familie ook. bij hem dachten ze dat hij dom was omdat hij vaak dingen verkeerd schreef, daarom vind hij het ook goed dat ik nu geholpen word.

    nou dit wou ik ff kwijt.

    mail me op scooby_dop@hotmail.com

    liefs Alet